Räppäri Lil Uzi Vert haluaa istuttaa miljoonien arvoisen timantin otsaansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen hiphop-tähti Lil Uzi Vert haluaa viedä bling-elämäntyylin aivan uudelle tasolle. Räppäri suunnittelee miljoonien dollarien arvoisen timantin istuttamista otsaansa.

Lil Uzi Vert on kauan aikaa pyrkinyt ostamaan itselleen vaaleanpunaista luonnontimanttia, johon hän ihastui vuonna 2017. Nyt tähti on onnistunut haalimaan kasaan tarpeeksi rahaa ostaakseen sen lukuisten räppäreiden kanssa yhteistyötä tehneeltä koruseppä Elliot Elianttelta. Lil Uzi Vert paljasti faneilleen haluavansa seuraavaksi, että jalokivi implantoidaan hänen otsaansa.

Lil Uzi Vert, oikealta nimeltään Symere Woods, kuvaili 10-11 karaatin timanttia hänen tähänastisen uransa kalleimmaksi ja parhaaksi ostokseksi. Siitä maksettu hinta ylitti jopa hänen kotinsa ja autokokoelmansa hinnan. Räppärin viimeisin albumi, viime vuonna julkaistu Eternal Atake kohosi heti ilmestyessään Billboard-listan kärkeen.