Chrissy Teigen muisteli malliuransa alkua – söi tähteitä ja asui kommuunissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Chrissy Teigen on tunnettu monien muotitalojen näytöslavoilta ja lehtien palstoilta. Suureen suosioon tähti nousi vuonna 2010 esiintyessään suuressa Sports Illustrated -uimapukunumerossa. Viime aikoina tähti on kuitenkin mallin töiden sijaan keskittynyt perheeseensä ja kokkikirjojen kirjoittamiseen.

Nyt kahden lapsen äiti muisteli Instagram-kanavallaan malliuraansa ja etenkin sen alkutaipaletta. 35-vuotias Chrissy Teigen julkaisi itsestään kahdeksan kuvaa, jotka on otettu muotinäytöksissä hänen kävellessä lavalla. Nainen muistelee kaiken olleen todella jännittävää ja hienoa, vaikka jälkikäteen ajatellen Teigen myöntääkin, että mallin töistä saatu raha riitti hädin tuskin elämiseen.

Chrissy Teigen muistelee tilanneensa ravintolassa aina sellaisen annoksen, josta hän tiesi jäävän tähteitä. Nainen otti tähteet ravintolasta mukaansa ja söi niitä mahdollisimman monta päivää, koska hänen rahansa eivät riittäneet ruokaan. Nainen asui tällöin kaksiossa viiden muun naisen kanssa ja tienasi jokaisesta muotinäytöksestä niin vähän, että agentuurin otettua osansa välistä hänelle ei jäänyt käteen kuin muutama hassu dollari.