Pysäyttävä video: Suomen ”pandemiaparatiisissa siirrettiin jäävuoria” soutuveneellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on parhaillaan poikkeuksellinen jäätilanne, sillä vesialueilla jäiden paksuus on viime viikkojen pakkasiin nähden erittäin vaihteleva. Monin paikoin järvet ja meret eivät ole päässeet jäätymään, koska paksu lumikerros on eristänyt pakkasen vedestä. Nyt verkossa nähdään upea video, jossa soutuvene on päässyt harvinaisiin töihin.

Journalisti Senja Larsen on julkaissut Twitterissä ilmasta kuvatun videon, jossa soutuveneilijä siirtää suurta jäälauttaa kauemmas rannasta. Kuin ihmeen kaupalla jäälautta myös siirtyy soutuveneen voimin. Kaunis video on tähän mennessä huomattu laajasti.

– Pandemiaparatiisi on pian jumissa jään keskellä, joten siirtelimme hieman jäävuoria. #PandemicParadise will be iced in soon. We are getting prepared by moving some icebergs. Remote island in the Finnish Archipelago January 2021, Senja Larsen kirjoittaa videon yhteydessä.