Kardashianin povi pullisteli niukoista biksuista – vilautus millien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Superjulkkis Kim Kardashian on viime aikoina ollut otsikoissa avioeronsa myötä. Hänen ja Kanye Westin kerrotaan olevan eroamassa, ja eron todella tapahtuessa olisi se rahallisesti yksi historian suurimmista. Molemmat ovat nimittäin nykyisin upporikkaita bisnestensä ansiosta. Nyt Kim on kuitenkin ehtinyt perheensä kanssa lomalle.

Tuoreessa somekuvassa Kim ja Kourtney Kardashian poseeraavat jalat vedessä ja pitäen kiinni veneestä. Näyttävät naiset lähettävät sadoille miljoonille seuraajilleen terveisiä Turks- ja Caicossaarilta. Kuvassa käy samalla ilmi, että Kourtney olisi voinut valita hieman suuremmat bikinien yläosat, sillä nyt povi pullistelee näyttävästi asussa.

Samalla reissulla on mukana sisaruksista myös ainakin Khloe Kardashian, joka poseeraa omissa kuvissaan tyylikkäästi aurinkotuolissa. Hän suosittelee oman päivityksensä yhteydessä huolehtimaan nesteytyksestä, koska heillä on kuuleman mukaan meneillään kuiva kausi.