Kardashianin siskokset biksuissa: ”Huolehtikaa nesteytyksestä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on viime päivien aikana ollut siskojensa kanssa rentouttavalla lomalla monien julkkisten suosimilla Turks- ja Caicossaarilla. Naisen lisäksi matkaan on lähtenyt myös Kourtney, Kim, Kylie ja Kendall sekä osa siskosten jälkikasvusta.

Kardashianin sisarukset ovat julkaisseet loman aikana mitä upeampia kuvia, joissa nähdään miten kaunottaret nauttivat trooppisesta lämmöstä, kauniista maisemista ja luksushuvilansa tarjoamista puitteista. Tällä kerralla 36-vuotias Khloe ja 41-vuotias Kourtney nähdään bikineissä nauttimassa auringosta.

Khloe Kardashianin julkaisemassa kuvassa naiset makoilevat aurinkotuoleissaan ja näyttävät upeilta bikineissään. ”Huolehtikaa nesteytyksestä. Kuulimme, että nyt on meneillään kuiva kausi”, Khloe Kardashian kirjoitti kuvatekstiinsä pilke silmäkulmassa.