Kate Beckinsale on jälleen sinkku – paljasti hulvattoman tavan kuljettaa kissaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Beckinsale tunnetaan lehtien palstoilla rakkauselämästään, johon ovat kuuluneet yleensä naista hyvin paljon nuoremmat miehet. Näyttelijä löysi kesän aikana rinnalleen uuden rakkaan nuoresta muusikkomiehestä, mutta nykyisin näyttelijäkaunotar on sinkku.

Kate Beckinsale seurusteli muutaman kuukauden ajan kanadalaisen muusikon Goody Gracen kanssa. Taannoin 47-vuotias Beckinsale ja 23-vuotias Grace erosivat. Ilmeisesti ero ei tapahtunut hyvissä väleissä, koska People-sivuston mukaan nainen poisti sosiaalisesta mediasta kaikki heidän yhteiskuvansa ja lopetti miehen seuraamisen Instagramissa.

Kate Beckinsale viettää jälleen sinkkuelämäänsä kissansa Willown ja koiransa Cliven kanssa. Nyt hän on julkaissut hauskan kuvan yhdessä kissansa kanssa, ja siinä hänen lemmikkinsä matkustaa kantorepussa. Nainen on aiemmin kertonut olevansa yksinkin täysin tyytyväinen, koska tähden mielestä hänen elämästään ei puutu mitään. Tähti on kuitenkin osoittanut mieltymystään nuoria komeita miehiä kohtaan. Ennen Goody Gracen tapaamista nainen seurusteli muun muassa 26-vuotiaan koomikon, Pete Davidsonin, kanssa.