Kylie Minogue kihloihin – suhde kukoistaa alttarille asti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Kylie Minogue ja GQ-lehden luova johtaja Paul Solomons ovat menneet kihloihin. Pariskunta suunnittelee parhaillaan häitä Australian Melbourneen. Kihlauksen vahvisti Solomonsin äitipuoli Gloria Solomons.

Kylie sykähdyttää kaikkia upealla olemuksellaan vielä 52-vuotiaana. Kolme vuotta 46-vuotiaan Paul Solomonin kanssa seurustellut nainen kehuu, että he tapasivat juuri oikeaan aikaan. Kaksikolla on hauskaa yhdessä ja he nauttivat suunnattomasti toistensa kanssa vietetystä ajasta, Daily Mail uutisoi.

Pariskunta itse ei ole kertonut kihlauksesta julkisuuteen, mutta asia alkoi selvitä Billie Piperin puhuessa Paul Solomonista Kylien sulhasena. Solomonin perhe on todella innoissaan kihlauksesta ja kehuvat Kylie Minoguen olevan valloittavan ihana persoona.