Anastasia Karanikolaou esitteli pakaransa – mukana Kardashianien luksuslomalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner vietti juuri rentouttavan viikonlopun luksusmajoituksessa Meksikossa isosiskonsa Kendall Jennerin ja parhaan ystävänsä Anastasia Karanikolaoun kanssa. Meksikosta kaunottaret suuntasivat suoraan Turks- ja Caicossaarille, jonne lähtivät mukaan myös Khloe, Kourtney ja Kim Kardashian lastensa kanssa.

Kardashianin sisarukset ovat kilpaa julkaisseet mitä näyttävämpiä bikinikuvia loman ajalta. Myös Anastasia Karanikolaou on osallistunut bikinikuvien jakamiseen ja poseerannut matkan aikana upeissa maisemissa. Nyt tähti esitteli tiimalasivartaloaan sinisissä bikineissä.

Anastasia Karanikolaou julkaisi hänen 9,9 miljoonan seuraajansa silmien iloksi näyttäviä kuvia, joissa nainen poseeraa kameralle rappusissa. Tähti esittelee kuvissa pyöreitä pakaroitaan, ja onkin saanut näyttäville otoksilleen nopeasti runsaat miljoona tykkäystä ja yli 5.000 ylistävää kommenttia.