Marilyn Mansonin ex-vaimo Dita Von Teese puolustaa artistia: ”Minulla on eri kokemukset”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Shokkirokkari Marilyn Manson tunnetaan parhaiten hänen musiikkiurastaan, mutta hän on vuosien saatossa esiintynyt myös monissa elokuvissa ja sarjoissa.et on myös nähty näyttelemässä lukuisissa elokuvissa ja sarjoissa. Nyt viisi naista ovat julkisesti syyttäneet Marilyn Mansonia pahoinpitelystä.

Ensimmäisenä kokemuksistaan kertoi näyttelijä Evan Rachel Wood. Wood on neljän muun naisen kanssa syyttänyt Mansonia seksuaalisesta, fyysisestä ja henkisestä väkivallasta ja hyväksikäytöstä. Marilyn Manson kiisti syytökset omassa Instagram-julkaisussaan ja kuvaili niitä kamalaksi todellisuuden vääristämiseksi.

Nyt 52-vuotiaan miehen ex-vaimo Dita Von Teese on saapunut miehen puolustukseksi. Nainen halusi julkisesti ilmoittaa, että hänellä on Marilyn Mansonin vaimona ollut täysin erilaiset kokemukset heidän seitsemän vuotta kestäneen parisuhteensa aikana. Dita Von Teesen mukaan naisten syytökset eivät vastaa lainkaan hänen kokemuksiaan.

Dita Von Teese ei vähättele naisten tekemiä syytöksiä, mutta hän halusi kuitenkin selventää, että heidän parisuhteessaan häntä ei hyväksikäytetty. Nainen kertoi, että hänen syynsä avioeroon vuosi naimisiin menon jälkeen olivat uskottomuus ja huumeidenkäyttö.