Somejulkkis suihkutti hiuksiinsa teholiimaa – voi menettää nyt kaikki hiuksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomilla miehillä ja naisilla on tapana kiinnittää hiuksensa aamuisin hiuslakalla, jotta ne pysyisivät suunnilleen samassa asennossa koko päivän. Monien valinta on tehokkain mahdollinen hiuslakka, mutta nyt eräs somejulkkis on valinnut hieman toisin. Hän nimittäin suihkutti hiuksiinsa hiuslakan sijaan tehokasta liimaa.

Tessica Brown paljasti nyt Tiktokissa miksi hänen hiustyylinsä ei ole muuttunut kuukaudessa lainkaan. Hän kertoo videollaan suihkuttaneensa hiuksiinsa erittäin tehokkaista teipeistään tunnetun Gorilla-brändin sprayliimaa. Brown on yrittänyt saada liikaa irti hiuksistaan pesuissa, mutta luonnollisesti heikoin tuloksin. Videolla hän varoittaa muita käyttämästä liimaa hiuskiinteenä. Tuskin kovin moni onkaan samaa virhettä tehnyt.

Videon julkaisemisen jälkeen Gorilla on lähestynyt Brownia ja suositellut tätä kokeilemaan vahvaa alkoholia liiman irrottamiseen, jotta hiuksia ei tarvitsisi leikata kokonaan pois. Aika näyttää miten käy, sillä Tessica Brown todennäköisesti kertoo kokeilun tuloksista sosiaalisessa mediassa.

@im_d_ollady

Stiff where????? Ma hair 🤬🤬

♬ original sound – Tessica Brown

@im_d_ollady

It don't move I hate it here

♬ original sound – Tessica Brown