Shay Mitchell halusi mukaan alkoholibisnekseen – lanseerasi oman juoman

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Shay Mitchell tunnetaan parhaiten hänen Emily Fields -roolihahmostaan Valehtelevat viettelijät -teinidraamasarjassa. 33-vuotias nainen on nykyään myös äiti saatuaan esikoistyttärensä hänen miehensä Matt Babelin kanssa vuosi sitten lokakuussa.

Palattuaan äitiyslomalta Shay Mitchell on halunnut näyttelemisen lisäksi tavoitella itselleen uraa alkoholijuomien parissa. Nainen lanseerasi oman Onda Sparkling Tequila -nimisen juomasekoituksen, jonka alkoholipitoisuus on viisi prosenttia. Juomassa yhdistyvät tequila, aito hedelmämehu ja hiilihapot.

Onda-drinkkiä on saatavilla limen ja greipin makuisena ja yhdessä annoksessa on energiaa sadan kilokalorin verran. Tähti itse oli mukana kehittelemässä juomaa ja vieraili Meksikossa maistelemassa tequilaa yhdessä muiden Ondan perustajajäsenten kanssa. Shay Mitchell julkaisi hänen YouTube-kanavallaan uuden videon, jossa hän esittelee Onda-juoman syntyä.