Samaan aikaan Floridassa: Super Bowl -voittoa juhlittiin ilman maskeja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

NFL-liigan finaali nähtiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä lähetetyssä Super Bowl -ottelussa. Finaalissa ollut Tampa Bay Buccaneer voitti Kansas CIty Chiefsin lukemin 31–9. Floridan Tampa Bayssa juhlittiin voittoa oikein olan takaa.

Nyt netissä leviää video, jolla nähdään Tampa Bay Buccaneerin kannattajia paikallisissa sporttibaareissa. Näky mykistää keskellä koronaviruspandemiaa. Samaan aikaan, kun me täällä Suomessa lukittaudutaan koteihin jo kymmenettä kuukautta, eletään videon perusteella Floridassa kuin viimeistä päivää.

Vuoden suurimman urheilujuhlan viettäminen on varmasti tärkeää amerikkalaisille vaikeiden aikojen jälkeen, mutta videolla nähdään lukuisia urheilukannattajia ilman turvavälejä tai maskeja.