Ashley Graham herkistyi kuvauksissa: ”Kerrankin kaikki vaatteet olivat sopivia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham sai esikoispoikansa Isaacin vuosi sitten ja on palannut takaisin mallin töihin. Nyt 33-vuotias tähti on päässyt poseeraamaan Wall Street Journal -lehden kanteen laajan haastattelun kera.

Ashley Graham julkaisi hänen YouTube-kanavallaan videoblogin, jossa hän esitteli uunituoreen Wall Street Journal -lehden kansikuvan. Nainen muisteli myös lehden kuvauksia, jotka olivat olleet poikkeukselliset vaatevalikoimansa puolesta. Stylisti ja malli Dara oli pitänyt erityistä huolta siitä, että Graham oli tuntenut olonsa kuvauksissa mukavaksi.

Ashley Graham oli herkistynyt kuvauksissa sen vuoksi, että vaatteet olivat sopineet hänelle. Nainen on tottunut etenkin siihen, että vaatevalikoima on hänen kuvauksissaan suppea eikä sisällä juurikaan huippusuunnittelijoiden vaatteita. Dara oli kuitenkin nähnyt sen vaivan, että hän oli muokannut vaatteita itse ja pitänyt huolta siitä, että jokainen vaatekaappale on juuri sopiva Grahamin ylle.