Sofia Richie niukassa asussa – kravatin materiaali ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä mallin uraa. Nainen on ollut paljon uutisotsikoissa myös seurusteltuaan taannoin 37-vuotiaan realitytähden Scott Disickin kanssa.

Nyt 22-vuotias tähti nähdään poseeraamassa näyttävässä kuvasarjassa, jossa tähti leikkii suurikokoisella shakkilaudalla ja siirtelee pelinappuloita. Tähdellä on kuvissa yllään musta puvun takki, kauluspaita ja hyvin lyhyt minihame, joka korostaa naisen treenattuja jalkoja.

Kauluspaidan napit on jätetty alhaalta auki, minkä ansiosta naisen keskivartalo jää paljaaksi. Huomiota kuvissa kiinnittää myös erikoinen hiuksista tehty solmio, joka on asetettu naisen kaulaan kravatin tavoin.