Little Mix -tyttöbändin kaunotar suunnitteli bikinit – poseeraa kuumissa mainoskuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Little Mix -tyttöbändistä tunnetuksi tullut Leigh-Anne Pinnock on viime aikoina ihastuttanut sosiaalisessa mediassa julkaisemillaan kuvilla, joissa korostuvat naisen persoonallinen tyyli ja upea vartalo. Nyt nainen on alkanut suunnittelemaan myös omia bikinejä.

Leigh-Anne Pinnock on ollut mukana perustamassa ylellisiin uima-asuihin keskittynyttä IN’A’SEASHELL -nimistä vaatealan yritystä. 29-vuotias tähti on itse poseerannut upeassa aavikolla otetussa kuvassa, jossa hän seisoo valkoisen hevosen vieressä esitellen malliston valkoisia kolmiobikinejä yllään.

Little Mix -yhtye on ollut viime aikoina uutistsikoissa siitä syystä, että yksi sen jäsenistä päätti jättää tyttöbändin. Nykyään yhtyeessä laulavat Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock, kun Jesy Nelson päätti jättää laulamisen Little Mix -riveissä oman hyvinvointinsa vuoksi.