Sophie Turner piti raskausvatsansa piilossa syntymään saakka – julkaisi lopulta masukuvat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuositusta Game of Thrones -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Sophie Turner sai elokuun lopulla Jonas Brothers -bändin laulajan Joe Jonasin kanssa ensimmäisen lapsensa. Pariskunnalle syntyi tyttö, joka sai nimekseen Willa.

Raskaana ollessaan Sophie Turner ei halunnut esitellä pyöristyvää vatsaansa sosiaalisessa mediassa. Nyt kun tytär on jo syntynyt, näyttelijä on päättänyt julkaista alkukesästä otettuja kuvia, joissa Turner nähdään odotusaikana. Kuvissa nainen nauttii auringosta bikineissä ja näyttää todella hehkuvan raskaana.

Englantilainen Sophie Turner ja Joe Jonas menivät viime vuonna naimisiin. 24-vuotiaan kaunottaren ja 30-vuotiaan poptähden hääseremonia järjestettiin Las Vegasissa toukokuussa. Tällä hetkellä aviopari elääkin hyvin onnellista ja vauvantuoksuista perhearkea.