Heidi Pratt kumosi raskaushuhut: ”Olen vain hieman ylipainoinen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Heidi Pratt tuli monille tunnetuksi aikoinaan suositusta Hills-nuortensarjasta Heidi Montagina. Nykyään musiikkiuraa tavoitteleva 34-vuotias nainen keskittyy kuitenkin suurimmaksi osaksi olemaan äiti kolmevuotiaalle pojalleen Gunnerille.

Heidi Prattista levisi aiemmin lehdissä paparazzien nappaamia kuvia, jotka saivat ihmiset spekuloimaan sitä olisiko tähti mahdollisesti raskaana. Heidi ja Spencer Pratt ovat avoimesti kertoneet yrittävänsä toista lasta, minkä vuoksi fanit ryhtyivätkin hyvin kevyin perustein epäilemään kuvien perusteella, että ilouutisia perheenlisäyksestä on kuulumassa.

Heidi Pratt on kuitenkin nyt kiistänyt raskaushuhut. ”En ole vielä raskaana. Olen vain hieman ylipainoinen”, Pratt kommentoi tuoreita kuviaan. Tähti ei kuitenkaan näytä ylipainoiselta vaan upealta naiselta, jonka seksikkyyttä taannoin myös naisen oma aviomies ylisti sosiaalisessa mediassa.