Kissan silittäminen hämmentää – kuulostaa narisevalta ovelta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit oppivat hyvin nopeasti kommunikoimaan omistajiensa kanssa. Yleensä kissat ja koirat onnistuvatkin jo pienen tutustumisen jälkeen viestimään ihmisille sen kun ne haluavat leikkiä, ovat nälkäisiä tai toivovat ihmisestä leikkikaveria itselleen. Nyt videolla nähdään Leia-niminen kissa, jonka ääntely huvittaa omistajan ystäviäkin.

YouTube-videolla nähdään mies, joka makoilee sohvalla kissansa kanssa ja silittää tätä. Musta Leia-kissa näyttää nauttivan silityksistä rentoutuessaan omistajansa sylissä. Kun mies silittää kissaa tietyllä tavalla, kissa alkaa ääntelehtimään todella omituisella tavalla.

Lemmikin omistajan mukaan kissa ääntelee tällä tavoin ainakin sitä silitetään tai kun se haluaa kertoa miehelle olevansa nälkäinen. Miehen ystävien mielestä Leia-kissa kuulostaa siltä kuin auto ei käynnistyisi, ovi narisisi tai laserpyssyllä ammuttaisiin.