Miehet varastivat olutta kalastusmagneetilla – paljastivat niksinsä Tiktokissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina kalastusnmagneetit ovat olleet ympäri maailmaa suosikkituote, ja viime kesänä ne loppuivat tilapäisesti myös Suomen kaupoista. Sellaisilla saa naarattua esimerkiksi meren pohjasta metallisineitä ja joskus siten tehdään myös odottamattomia löytöjä. Nyt kalastusmagneetille on keksitty uutta hyötykäyttöä.

Kuva: Tiktok

Toisessa kerroksessa asuvat miehet ovat nimittäin huomanneet, että magneetti on riittävän tehokas nostamaan olutpulloja niiden korkeista, joten he ovat ryhtyneet kalastamaan alakerrassa asuvan naapurin olutkorista juomia itselleen. Tällä kertaa käy kuitenkin niin, että pullojen kilinä paljastaa tempauksen saman tien.

@johann_permo

##weekend ##bier ##saufen ##drink ##foryoupage ##beerpong ##alkohol ##fail ##failarmy ##magnet ##augustiner

♬ Originalton – Johann Permo