Amanda Holden alastomana synttärien kunniaksi – ei uskoisi ikäisekseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, minkä jälkeen naisen ura eteni miestenlehtien sivuille. Nyt tähti täytti 50 vuotta, minkä kunniaksi hän päätti poseerata Instagram-kuvissaan alasti.

Amanda Holden nähdään usein televisiossa näyttävissä ja vartalonmyötäisissä mekoissa, jotka korostavat naisen hoikkaa vartaloa. Nyt nainen päätti syntymäpäivänsä kunniaksi julkaista kaksi näyttävää kuvaa, joissa hän poseeraa kauniiden ruusujen keskellä.

Amanda Holdenilla on ensimmäisessä kuvassaan upea kimalteleva iltapuku yllään. Toisessa kuvassa nainen makoileekin ruusujen takana jo ilman ainuttakaan vaatekappaletta. Tyylikkäästi otetussa alastonkuvassa ei kuitenkaan paljasteta Holdenin vartaloa sen enempää kuin seksikkäissä iltamekoissakaan.

– Puolikas vuosisata. Miten tämä pääsi tapahtumaan? Aika rientää, Amanda Holden ihmettelee ikäänsä.