Lala Kentin peppu paljastui Instagramissa – seuraajat epäilevät suunnitelluksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin esitetyssä Vanderpump Rules -televisiosarjassa mukana oleva laulaja ja näyttelijä Lala Kent odottaa kihlattunsa elokuvatuottaja Randall Emmettin kanssa esikoistaan. Lala Kent on esitellyt raskautensa etenemistä sosiaalisessa mediassa hänen 1,5 miljoonalle seuraajalleen ja kertonut, että hänen laskettu aikansa on huhtikuussa.

Lala Kent jutusteli seuraajilleen Instagram-tarinassaan ja kuvasi itseään hänen vaatehuoneessaan kun tähti yllättäen vahingossa vilautti kameran kuvatessa takapuoltaan. Naisen peppu vilahti tarinan aikana Lala Kentin takana olevasta vartalopeilistä, jota tähti ei ollut tullut ajatelleeksi.

Lala Kent alkoi nopeasti saamaan seuraajiltaan kommentteja, jossa tähden väitettiin tahallaan vilauttaneen peppuaan peilin kautta. Kent kuitenkin vakuutti faneilleen, että mikäli vilautus olisi ollut suunniteltu juttu, hän olisi vähän taivuttanut selkäänsä ja tehnyt pepustaan kivemman näköisen.

Lala Kent, Instagram