Scheana Shay suuntasi miehensä kanssa babymoonille – luksusmajoitus olikin pettymys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tumma näyttelijäkaunotar Scheana Shay tunnetaan parhaiten Vanderpump Rules -realitysarjasta, jossa naisen elämää on päästy seuraamaan jo seitsemän vuoden ajan. 35-vuotias näyttelijätähti odottaa tällä hetkellä ensimmäistä lastaan poikaystävänsä Brock Daviesin kanssa.

Scheana Shay on julkaissut omalla YouTube-kanavallaan videoblogia, jossa hän on esitellyt odotustaivaltaan. Tällä kerralla nainen on suunnannut poikaystävänsä kanssa Havaijille viettämään niin kutsuttua babymoonia. Babymoon on matka, jonka pariskunta tekee kahdestaan naisen ollessa raskaana. Lomamatkan on tarkoitus tarjota tuleville vanhemmille vielä viimehetken rentoutumista ja romantiikkaa ennen kuin perhe kasvaa uudella tulokkaalla.

Scheana Shay ja Brock Davies kävivät koronatesteissä ja hankkivat Shayn lääkäriltä luvan matkustaa naisen ollessa jo melko pitkällä raskaudessaan. Videolla nähdään miten rakastavaiset nauttivat upean lomakohteen maisemista, hiekkarannasta ja herkullisesta ruoasta. Shay oli kuitenkin hieman pettynyt siitä, että koronan vuoksi ensimmäisen hotellin kaikki palvelut ja baarit olivat kiinni.

Pariskunnan saapuessa Turtle Bay -majoituksensa luksushuvilaan he saivat huomata, että koko hotelli oli täynnä rakennustyömaata. Hotelli oli kiinni ja heidän huvilansa toimi itsepalveluperiaatteella. Kohteessa ei ollutkaan merinäköalaa, ei huonepalvelua eikä minkäänlaista vastaanottoa, mikä oli matkan alussa pieni vastoinkäyminen. Pariskunta päätti kuitenkin heti seuraavana päivänä vaihtaa hotellia.