Harry Styles pääsee tapaamaan Olivia Wilden lapset – suhde vakavoituu entisestään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Olivia Wilde erosi viime vuoden lopulla hänen pitkäaikaisesta kihlatustaan, koomikko Jason Sudeikisistä. Tammikuussa Wilde alkoi seurustelemaan nuoremman brittipopparin Harry Stylesin kanssa ja pariskunta muutti yhteen ystävänpäivänä.

Olivia Wilden ja Harry Stylesin suhde on edennyt vauhdilla. 36-vuotias näyttelijätähti muutti tavaransa hänen ja Jason Sudeikisin yhteisestä kodista miehen ollessa lastensa kanssa poissa kotoa. Nykyään Olivia Wilde ja Harry Styles asuvat yhdessä 27-vuotiaan Stylesin Los Angelesin kodissa.

Olivia Wilden ja Jason Sudeikisin lapset ovat viime aikoina viettäneet isänsä kanssa aikaa Englannissa, jossa Sudeikis on kuvaamassa seuraavaa projektiaan. Daily Mail -sivuston mukaan Wilde on matkustamassa Englantiin uuden rakkaansa kanssa, että Harry Styles pääsee tapaamaan hänen kuusivuotiaan poikansa Otisin ja neljävuotiaan tyttärensä Daisyn.