Kim Kardashian paljasti vyötärönsä salaisuuden: ”Kasvisruoka tekee hyvää”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian kertoi vuoden alussa aloittaneensa ankaran kuntokuurin siskonsa Khloen kanssa. Nainen on treenannut kaksi kertaa päivässä joka päivä ja noudattanut tarkkaa ruokavaliota, joka on ollut lähinnä kasvispitoinen. Tulokset ovat näkyneet naisen viimeaikaisissa bikinikuvissa.

Nyt 40-vuotias Kim Kardashian julkaisi Turks- ja Caicossaarilta kotiuduttuaan kuvia, joissa naisella on reisitaskuhousut yllään. Naisen pitkähihainen paita on sidottu vyötärön yläpuolelle paljastaen naisen kapean keskivartalon. Kim Kardashian kiittää kurveistaan kasvisruokavaliota, jota tähti on vuodenvaihteen jälkeen noudattanut.

Kim Kardashian on ollut viime aikoina paljon median otsikoissa, koska hänen on kerrottu valmistelevan asianajajansa kanssa tulevaa avioeroa aviomiehestään Kanye Westistä. Mies on tuoreimpien uutisten mukaan jo muuttanut pois perheen yhteisestä kartanosta 500 kenkäparinsa kera.