Kim Kardashian väittää olevansa ujo – herutuskuvat osoittavat aivan muuta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjan avulla ihmiset ovat päässeet tutustumaan 40-vuotiaaseen Kim Kardashianiin sekä hänen sisaruksiinsa. Sarja on lähestymässä loppuaan, mutta Kardashianien elämää pystyy kuitenkin hyvin tiiviisti seurata edelleen sosiaalisen median avulla.

Kim Kardashian julkaisee päivittäin todella näyttäviä kuvia itsestään. Kuvissa naisen kuuluisat kurvit pääsevät aina oikeuksiinsa. Viime viikkojen aikana tähti on pudotellut Instagram-kanavalleen upeita biksukuvia, jotka on otettu sisarusten yhteisellä lomamatkalla Turks- ja Caicossaarilla.

Nyt Kim Kardashian julkaisi itsestään kuvan, jossa hän poseeraa biksuissa kameralle. Nainen pitää kättään kasvojensa edessä ikään kuin merkkinä siitä, että hän ei haluaisi tulla kuvatuksi. ”Olen todella ujo”, nainen sanoo kuvatekstissään, mutta moni tähden ystävä on kommenteillaan ilmaissut tietävänsä naisen vitsailevan.