Madonnan Lourdes-tytär malliuralle – ihastuttaa Marc Jacobsin mainoskasvona

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lourdes Leon on poptähti Madonnan ja kuubalaisnäyttelijä Carlos Leonin 24-vuotias tytär. Lourdes Leon on alkanut tekemään töitä mallina nimellä Lola Leon. Nainen on esiintynyt jo muun muassa Juicy Couturen mallina näyttävässä alusvaatekampanjassa.

Nyt Lola Leon on alkanut toden teolla vakiinnuttamaan asemaansa huippumallina päästyään jälleen alan töihin kiinni. Tällä kerralla nuori kaunotar nähdään Marc Jacobsin mainoskuvissa, joissa esitellään luksusmerkin kevään vaatekokoelmaa.

Lola Leon poseeraa kuvissa hyvin itsevarmasti. Kuvat ovat sopivassa suhteessa seksikkäitä, taiteellisia kuin kaupallisiakin. Leon näyttää hyvin mielenkiintoiselta mallilta tummine piirteineen ja punaisten pitkien hiustensa kera.