Tie oli jäinen kuin luistinrata – auto lähti täysin lapasesta

Autot · Tim Isokivi

Teillä liikkuvia ei aivan suotta varoitella pakkaskeilien myötä mustasta jäästä. Tämä käy selväksi tuoreella viraalivideolla, jossa avolava-auton kuljettaja joutuu odottamattomaan tilanteeseen kotinsa läheisyydessä.

Yhdysvaltojen Tennesseessä asuva Adam Schwegman oli lähdössä hakemaan tytärtään tämän ystävän kotoa lava-autollaan. Miehen peruutettua ajoneuvon tielle se lähtikin yhtäkkiä luisumaan sivuttain. Katu oli nimittäin salakavalan mustan jään peitossa.

Schwegmanin mukaan hän ei ollut peloissaan, mutta oli huolissaan auton törmäävän alapuolelle parkkeerattuun toiseen autoon. Ajoneuvo kuitenkin pysähtyi onneksi ennen törmäystä. CNN:n mukaan mies kertoo ajaneensa loppumatkan erityistä varovaisuutta noudattaen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.