Fanin kysymys raivostutti Khloe Kardashianin: ”Tuki turpasi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin töitä tehnyt kohukaunotar Jordyn Woods tuli aiemmin tunnetuksi realitytähti Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Pelehdittyään Khloe Kardashianin poikaystävän ja hänen lapsensa isän Tristan Thompsonin kanssa naisten ystävyys tuli tiensä päähän.

Pettämiskohusta on jo reilusti aikaa, mutta nyt erään fanin kysymys sai Khloe Kardashianin jälleen raivon partaalle. Eräs Instagram-seuraaja kysyi Kardashianilta hänen kuvansa kommenttikentässä, että antaako hän Kylie Jennerin olla jälleen ystäviä Jordyn Woodsin kanssa. Kysymys sai 36-vuotiaan menemään täysin pois tolaltaan.

– Olen niin kyllästynyt tähän puheenaiheeseen. En ole koskaan kertonut Kylielle kenen kanssa hän saa olla ystäviä ja kenen kanssa ei. Rakastan häntä ehdoitta ja tuen kaikkia hänen valintojaan, Khloe Kardashian perusteli vastauksessaan.

Kommentissaan Khloe Kardashian kertoi, että hän ei kanna kaunaa ketään kohtaan. ”Ellet todella tiedä yhtään mistä puhut, ole ystävällinen ja tuki turpasi”, Kardashian kirjoitti Daily Mail -sivuston mukaan napakan kommenttinsa loppuun.