Hurjat paljastukset Demi Lovaton yliannostuksesta: ”Kolme aivoinfarktia ja yksi sydänkohtaus”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Demi Lovato on toipunut muutaman vuoden ajan yliannostuksesta. Hänet jouduttiin elvyttämään fentanyylin aiheuttaman elintoimintojen pysähtymisen jälkeen. 28-vuotias laulaja on kärsinyt erilaisista addiktioista ja riippuvuuksista teini-ikäisestä asti.

Nyt Lovato on kertonut uudessa Demi Lovato: Dancing with the Devil -dokumentissa, että hänen elämänsä oli kiinni 5-10 minuutista yliannostuksen jälkeen. Hän sai yliannostuksessa kolme aivoinfarktia ja yhden sydänkohtauksen. Hänellä on aivovaurio, josta toipuminen kestää kauan. Se vaikuttaa muun muassa hänen näkökykyynsä, eikä Lovato voi ajaa autoa.

Naisen työntekijät löysivät hänet elottomana ja onnistuivat pelastamaan hänen henkensä ensiapuhenkilökunnan antaman Narcan-lääkkeen avulla. Hän oli nauttinut fentanyylillä päällystettyjä oksikodonilääkkeitä. Dokumentti ilmestyy maaliskuussa.