Jessica Edströmin rantakunto ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström on niittänyt jo useiden vuosien ajan kansainvälistä suosiota sosiaalisessa mediassa, ja viime kesän hän vietti Yhdysvaltojen sijaan Suomessa koronakriisin vuoksi. Kuvapäivityksiä tuli kuitenkin tuttuun tapaan, mutta sijaintina toimivat silmiähivelevät maisemat Merenkurkussa.

Nyt Jessica esittelee huikeaa rantakuntoaan tuoreissa biksukuvissa. Hän on julkaissut sosiaalisen median sivuillaan otoksia itsestään muun muassa esittelemässä rantakuntoaan Meksikossa.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.