Kohuero paisuu: Phil Collinsin ex-vaimo huutokauppasi tähden omaisuutta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muusikko Phil Collinsin ja hänen vaimonsa Orianne Ceveyn ero on ollut paljon otsikoissa. Avioeroa on nyt puitu oikeudessa ja entinen pariskunta on riidellyt omaisuudesta. Nyt Orianne Cevey on huutokaupannut omaa ja Phil Collinsin omaisuutta.

TMZ-lehti kertoo Orianne Cevey tienanneen miljoonia huutokaupattuaan koruja ja vaatteitaan. Lisäksi hän on myynyt Phil Collinsin omistamia ja signeeraamia tavaroita.Hän on myynyt muun muassa 69-vuotiaan muusikon palkintoja.

Vaimo asuttaa myös perheen Yhdysvaltojen Miamissa sijaitsevaa kartanoa uuden ja nuoremman aviomiehensä kanssa. Orianne Cevey on kertonut, että Phil Collins käyttää reseptilääkkeitä ja alkoholia sekaisin. Hän ei ole pitänyt huolta hygieniastaan, kuten hampaiden pesusta tai suihkussa käymisestä. Hän ei naisen kertoman mukaan peseytynyt kertaakaan vuoden 2019 jälkeen ennen elokuuta 2020.