Pasha Pozdnyakova riisui Olavinlinnan maisemissa – vähemmästäkin leuka loksahtaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori helsinkiläistynyt kaunotar Pasha Pozdnyakova on noussut vuodessa kansainväliseen huippusuosioon, ja hän on nykyisin yksi maailman seuratuimmista suomalaisista sosiaalisessa mediassa. Taanoin Pozdnyakovan seuraajamäärä nimittäin ylitti miljoonan rajan, johon aniharva suomalaisjulkkis on aiemmin kyennyt. Nyt Pasha on poseerannut rannalla Savonlinnassa.

Taannoin helsinkiläistynyt Pasha nähdään tuoreessa päivityksessään esittelemässä valtavaa poveaan Savonlinnan rantamaisemissa Olavinlinna taustallaan. Kuvansa yhteydessä hän kyselee seuraajiltaan näiden suosikkikaupunkeja. Muodokkaasta naiskauneudesta pitävät voivat helposti vastata Savonlinna.

Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Patreon-palvelussa Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Taannoin Pasha avautui itsetunto-ongelmistaan ja kehostaan. Hän lausui viisaita sanoja siitä miten ihmisen elämä muuttuu, kun hän lakkaa selittelemästä itseään muille ja ryhtyy tekemään juuri sitä mitä haluaa.