Rebel Wilsonin laihdutustavoite lähestyy – sallii jo satunnaisen herkuttelun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rebel Wilson on tehnyt tänä vuonna paljon töitä oman terveytensä eteen. Tähti on keskittynyt terveellisiin elämäntapoihin ja hyvinvointiin aivan uudella tavalla ja onnistunut pudottamaan sen ansiosta noin 20 kiloa painostaan.

Nyt 40-vuotias Rebel Wilson on paljastanut Instagram-kanavallaan, että hän on enää kolmen kilon päässä tavoitepainostaan. Tähti on kertonut hyvin avoimesti painonpudotustaipaleestaan ja sanonut painavansa nyt 78 kiloa. Hänen tavoitepainonaan on 75 kiloa, jonka nainen haluaa saavuttaa vielä tämän vuoden puolella.

Vaikka Rebel Wilson noudattaakin terveellistä ruokavaliota ja liikkuu paljon, hän muistaa toisinaan myös herkutella. ”Muistakaa vahvat tytöt, että teidän tulee toisinaan hemmotella itseänne”, Wilson kehottaa. Hän itse kertoo hemmottelun tarkoittavan hänen kohdallaan herkkuja kerran tai kaksi kertaa viikossa. Toisinaan nainen palkitsee itsensä myös rentouttavalla vaahtokylvyllä.