53-vuotias Ulrika Jonsson etsii Tinderistä yli 26-vuotiaita miehiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eva Ulrika Jonsson on Ruotsista lähtöisin oleva televisiojuontaja, joka asuu nykyään Isossa-Britanniassa. Myös Britannian julkkiksista koostetun Big Brother -kauden voittajana tunnettu nainen on nyt alkanut etsimään itselleen miesseuraa Tinderin avulla.

Ulrika Jonsson on liittynyt Tinderiin ja toivoo löytävänsä sovelluksen avulla itselleen treffiseuraa. 53-vuotias nainen on asettanut itselleen hakuehdoksi ikähaarukan, jonka mukaan nuorin mahdollinen treffikumppani saisi olla 26-vuotias. Jonsson ei halua tapailla häntä vanhempia miehiä, minkä vuoksi nainen onkin asettanut ikähaitarin päättymään 50-vuotiaisiin miehiin.

Ulrika Jonsson on neljän lapsen äiti. Hänen vanhin lapsensa on 26-vuotias, minkä vuoksi hän ei Daily Mail -sivuston mukaan haluaisi ryhtyä suhteeseen sitä nuoremman miehen kanssa. Tähden mielestä olisi irvokasta alkaa kalastelemaan miehiä, jotka ovat nuorempia kuin hänen omat lapsensa.