Koiranpennulla on kuusi jalkaa – selvisi hengissä vastoin odotuksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Oklahomassa on syntynyt taatusti erilainen koiranpentu. Bordercollien ja australianpaimenkoiran sekoituksella on kuusi jalkaa ja kaksi häntää.

Ylimääräisten raajojen kera kehittyvät eläinten poikaset selviävät harvoin synnytystä pidemmälle. Skipper-nimen saanut koiranpentu vaikuttaa kuitenkin olevan poikkeus. Sen kerrotaan vaikuttavan hyvinvoivalta, ja eläinlääkärit uskovat koiralla olevan mahdollisuus pitkään ja terveeseen elämään.

Ylimääräisten jalkojen ja häntien lisäksi Skipperillä on kahdet lantiot, virtsaneritysjärjestelmät ja sukuelimet. Fox 13 -uutissivuston mukaan koira kykenee liikuttelemaan kaikkia jalkojaan siinä missä muutkin koirat. On kuitenkin mahdollista, että se tarvitsee varttuessaan fyysioterapiaa ja avustamista liikkumisessa.