Rap-kaunotar Sana riisui somessa: ”Ääni alkoi väristä ja silmät kostua”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomiräppäri Sana, eli Sanna Rönnberg, on kertonut faneilleen avoimesti elämästään ja vastoinkäymisistään sekä paljastellut samalla myös vartaloaan seuraajiensa iloksi. Taannoinen elämäntaparemontti näkyy upeasti hoikistuneessa vartalossa.

Seireeni-kappaleen taannoin julkaissut artisti oli toukokuusta asti ketogeenisellä ruokavaliolla, jonka avulla paino putosi nopeasti parikymmentä kiloa. Sana on sittemmin kertonut sosiaalisen median seuraajilleen epävarmuudesta ja itseinhosta, joita on tuntenut koko elämänsä ajan. Nyt Sana poseeraa upeissa kuvissa hyvin niukassa asussa ja markkinoi uutta singleään.

– Lausuin sanoja toisensa perään. Mun ääni alkoi väristä ja silmät kostua. Vasta kun sanoin ne asiat ääneen, mä tajusin oikeasti missä tilanteessa elän. En voinut enää väistää sitä. Jokainen sana sattui. Jokainen sana repi mua. Lupaa on nyt kaikissa musiikkipalveluissa, Sana kertoo kuvansa yhteydessä uudesta kappaleestaan.

– Kyyneliä. Itkua. Tuskaa. Mä romahdin studion lattialle itkemään. Jalat ei kantaneet ja tuntui, että sydän jättää lyöntejä välistä. Tuntui, että pyörryn. Tää oli urani vaikeimpia lauluja, Sana jatkaa.