Nyt se on virallista! Kim Kardashian jätti avioerohakemuksensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi viime kuukausien suurimmista uutisista viihdemaailmassa on ollut Kanye Westin ja Kim Kardashianin ero. Nyt mediassa runsaasti käsitelty ja spekuloitu eroprosessi on edennyt viralliseen vaiheeseen.

Kim Kardashianin uutisoidaan hakeneen avioeroa Kanye Westistä Los Angelesin korkeimmasta oikeudesta. Oikeuden papereissa eron syyksi on ilmoitettu ylitsepääsemättömäksi kuvaillut eroavaisuudet. CNN-uutissivuston mukaan Kim myös hakee eropapereissa hakee yhteishuoltajuutta pariskunnan neljälle lapselle.

Kim Kardashianin edustajan, Christy Welderin mukaan tähti ei kommentoi avioeroa tarkemmin. 2000-luvun alussa ensi kertaa tavannut pariskunta alkoi seurustelemaan vuonna 2012, ja vuonna 2014 Kim sekä Kanye menivät naimisiin prameissa häissä Italiassa. Pariskunnalla on neljä yhteistä lasta, 7-vuotias North, 5-vuotias Saint, 3-vuotias Chicago ja 21 kuukautta vanha Psalm.