Kuorma-auto törmäsi junaan – valtava räjähdys tallentui videolle

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Texasissa todistettiin tiistaina veret seisauttavaa onnettomuustilannetta. Kuorma-auto oli törmännyt junaan, aiheuttaen pitkän matkan päähän näkyneen valtavan räjähdyksen ja tumman savupilven.

Onnettomuus tapahtui Milamin piirikunnassa sijaitsevassa Cameronissa. 18-pyöräinen ajoneuvo törmäsi hiiltä ja bensiiniä kuljettaneeseen 14-vaunuiseen junaan, joka suistui raiteilta. Junan kuljettamaa vaarallista materiaalia ei vuotanut ulos, mutta lähialueen rakennukset evakuoitiin varmuuden vuoksi.

Sekä kuorma-auton kuljettaja että junassa onnettomuushetkellä olleet ihmiset selvisivät tapahtuneesta vammoitta. Kolaria seurannut suurikokoinen räjähdys tallentui sittemmin verkossa levinneiksi videoiksi. BBC:n mukaan onnettomuuden syitä tutkitaan parhaillaan.