Lady Gagan koirat palautettiin – varkaita etsitään edelleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koiravarkaat veivät poptähti Lady Gagan kaksi rakasta lemmikkiä keskiviikkoiltana Los Angelesissa. Koiria ulkoiluttanutta Ryan Fischeriä ammuttiin varkauden yhteydessä semiautomaattisella käsiaseella neljä kertaa rintaan. Hän toipuu välikohtauksesta sairaalassa.

Lady Gaga lupasi koirien löytymisestä 500.000 dollarin suuruisen palkkion. Nyt koirat on palautettu Los Angelesin Olympicin poliisiasemalle. Koirat ovat vahingoittumattomia. Laulaja itse on parhaillaan Italiassa kuvaamassa Gucci-elokuvaa. Hän on syvästi järkyttynyt tapahtuneesta, sillä ammuttu Fischer on naisen erittäin hyvä ystävä. Koirat puolestaan ovat kuin hänen lapsiaan. TMZ on julkaissut tilanteesta järkyttävän videon, jossa tapahtuneet ovat ikuistuneet valvontakameralle.

Ryan Fischer oli vienyt poptähden ranskanbulldoggit, Kojin, Miss Asian ja Gustavon lenkille West Hollywoodiin. Hänen vierelleen ajoi henkilöauto. Autossa olleet miehet huusivat: ”Anna tänne ne!”. Hän ei luopunut niistä, joten miehet ampuivat Fischeriä rintaan. Varkaat saivat kaksi ranskanbulldogia, Kojin ja Gustavon. Koirat palauttanut nainen ei osallistunut törkeään ryöstöön, Associated Press uutisoi.