Täydellinen nainen sai yllätyksen exältä – paketissa nautinnollinen hieromasauva

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Jerseyn täydelliset naiset -televisiosarjaa tähdittävä realityjulkkis Teresa Giudice erosi lastensa isästä ja aviomiehestään Joe Giudicesta sen jälkeen, kun mies karkoitettiin Yhdysvalloista kotimaahansa Italiaan. Avioliitto ei heidän mukaansa toimi, jos he asuvat eri puolilla Atlantin valtamerta.

Italialainen Joe Giudice on aloittanut bisneksen aikuisten nautintoon keskittyvien välineiden markkinoilla. Mies on muistanut myös entistä vaimoaan ja lähettänyt yhden tuotteistaan Teresalle. Pari oli 20 vuotta naimisissa, joten mies todellakin tietänee, mistä entinen vaimonsa pitää.

– Se on aika upea, 48-vuotias Teresa Giudice kehuu ohjelmassa Margaret Josephsille, Dolores Catanialle, Jennifer Aydinille ja Melissa Gorgalle Page Sixin mukaan.

Teresa Giudice tapailee liikemies Luis “Louie” Ruelasia, joka on kahden lapsen yksinhuoltajaisä. Suhde 46-vuotiaaseen bisnesmieheen on vielä tuore. Hiljattain paljastettiin, että New Jerseyn täydelliset naiset -televisiosarjan tähdet ovat keksineet päästään mehukkaita juoruja saadakseen enemmän katsojia ja jalansijaa sarjaan.