Kourtney Kardashian kosti siskoilleen biksukuvalla – paljasti samalla syyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian jakoi ystävänpäivän tienoilla kuvia, jossa hän poseerasi sisarustensa Kylie ja Kendall Jennerin kanssa Skims-merkkinsä alusvaatteissa. Kolmikko nähtiin esittelemässä runsaasti huomiota saaneissa kuvissa Skimsin punaisia uutuustuotteita.

Kuuluisan Kardashianien sisarusten vanhinta tähteä, Kourtneytä ei Kimin kuvassa nähty. Nyt hän onkin julkaissut omalla Instagram-tilillään kuan itsestään poseeraamassa Skimsin punaisissa stringeissä ja rintaliiveissä. Kuvatekstissä tähti näpäyttä leikkimielisesti sisaruksiaan.

– Koska minua ei kutsuttu sisarusten välisiin valokuvauksiin, Kourtney kirjoitti.

Kourtney Kardashian on ollut otsikoissa viime viikkoina myös parisuhde-elämänsä vuoksi. Tähden paljastettiin taannoin seurustelevan Blink-182 -yhtyeestä parhaiten tunnetun rumpali Travis Barkerin kanssa.