Salarakkaan somesuosio kasvaa – kurvikkaat kuvat kertovat miksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Newyorkilaisella strippiklubilla työskennellyt Lani Blair tuli yhdessä yössä koko maailman tietoisuuteen hänen jäätyään kiinni koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa vehtaamisesta. NBA-tähti vietti tarjoilijan kanssa yön vain hetki ennen hänen ja Khloe Kardashianin True-tyttärensä syntymää.

Lani on sittemmin ottanut julkisuudesta kaiken hyödyn irti. Hän markkinoi muhkean vartalonsa avulla lähinnä vaatteita, mutta viime aikoina myös ruusuja. Koko sosiaalisen median sisältö on luotu markkinointitarkoituksessa. Jopa naisen postiosoite on näkyvillä, jotta kaupalliset tahot voivat lähettää hänelle tuotteitaan.

Ei ole ensimmäinen kerta, kun salarakkaat nousevat julkisuuteen. Suomessakin on useita tapauksia, joissa tunnettuja miehiä heilastelleet naiset ovat saaneet lisäpontta uralleen. Toisinaan kyseessä on etukäteen suunniteltu mediatemppu.