Salma Hayek lähikuvassa ilman meikkiä ja märkänä biksuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Salma Hayek saavutti Instagramissa juuri 17 miljoonan seuraajan rajapyykin, jota tähti päätti juhlistaa julkaisemalla kanavalleen upean kuvasarjan. Viime aikoina rohkea nainen onkin esitellyt sosiaalisessa mediassa poikkeuksellisen paljon paljasta pintaa ja omaa elämäänsä.

Nyt Salma Hayek ihastuttaa tuoreella selfie-kuvalla, jonka tähti julkaisi itsestään sunnuntaina. Kuvassa tähti poseeraa luonnonkiharat hiukset osittain kasvoillaan. Nainen on säväyttänyt kuvassa luonnollisuudellaan napattuaan kuvan itsestään täysin ilman meikkiä.

Salma Hayek täytti viime syyskuussa 54 vuotta. Nainen on kertonut, että hän ei kärsi minkään asteisesta ikäkriisistä ja tuntee pelkästään ylpeyttä eletyistä vuosista. Salma Hayek on ollut hyvin onnekas siinä mielessä, että hän on saanut työskennellä tauotta Hollywoodissa ja näytellä elokuvissa aina nuoresta parikymppisestä naisesta tähän saakka.