Presidentti Biden lopetti Chrissy Teigenin seuraamisen somessa – supermalli jatkoi heti kiroiluaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chrissy Teigen on yksi Twitterin seuratuimmista henkilöistä. Malli ja ruokakirjailija kukoistaa hauskoilla ja nokkelilla julkaisuillaan, joita nainen ei sensuroi lainkaan. Presidentti Joe Bidenin alettua seuraamaan häntä Teigen kuitenkin huomasi alkaneensa miettimään sanomisiaan tarkemmin.

Chrissy Teigen on tukenut Joe Bideniä ja iloinnut suuresti siitä kun mies valittiin Yhdysvaltojen presidentiksi. Tämän jälkeen Joe Bidenin virallinen President Biden -tili alkoi seuraamaan häntä Twitterissä. Nainen oli aluksi tästä hyvin otettu, mutta ajan myötä se alkoi kuitenkin ahdistamaan naista.

Lopulta Chrissy Teigen pyysi Twitterissä, että presidentti lakkaisi seuraamasta häntä. ”En pysty kukoistamaan omana itsenäni, minkä vuoksi minun täytyy pyytää sinua olemaan seuraamatta minua. Rakastan sinua! Tämä ei johdu sinusta vaan minusta”, Teigen selitti twiitissään.

– Bitch fuck shit suck the d I am FREE, Chrissy Teigen iloitsi heti kun presidentti oli lopettanut hänen seuraamisensa.