Bella Thorne poseeraa estottomissa kuvissa – tyttörakkautta kulisseissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime aikoina amerikkalaiset naisartistit ovat julkaisseet yhä rohkeampia musiikkivideoita, joissa he ovat esitelleet runsaasti paljasta pintaa. Poptähdet Miley Cyrus ja Dua Lipa pelehtivät yhteisellä musiikkivideollaan aiemmin, ja nyt myös Bella Thorne on julkaissut näyttävän musiikkivideon, joka on pullollaan tyttörakkautta.

Bella Thorne julkaisi taannoin uuden Shake It -nimisen kappaleen, jonka lyriikat ovat melko vihjailevat. Nainen on kuvannut kappaleelle myös musiikkivideon, jossa nähdään reilusti paljasta pintaa. Nyt nainen on jakanut Instagram-kanavallaan rohkeita kuvia musiikkivideon kuvauksista. Kuvissa nähdään rohkeita asuvalintoja ja useita näyttäviä kohtauksia kauniin vastanäyttelijän kanssa.

Näyttelijä ja malli Bella Thorne on tullut alun perin tunnetuksi Disneyn sarjoista ja elokuvista. 23-vuotias tähti on viime vuosina karistanut perheystävällistä imagoaan toden teolla ja perustanut itselleen muun muassa oman OnlyFans-sivuston, jossa hän myy faneilleen paljastavia kuvia itsestään maksua vastaan.