Khloe Kardashian esitteli kurvejaan – rintavako varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja Good American -vaatemerkin perustaja Khloe Kardashian on tehnyt paljon viime aikoina töitä oman hyvinvointinsa eteen. Kaksivuotiaan True-tyttären äiti esitteli kuun vaihteessa omaa tyyliään kuntosalilla, mutta nyt tähti on palannut hieman laitetumman tyylin pariin.

Khloe Kardashian julkaisi itsestään Instagram-kanavalleen upean kuvan, jossa naisen rintavako varasti kaiken huomion. Nainen oli pukeutunut hiekan väriseen tiukkaan bodyyn, joka korosti tähden kuuluisia kurveja.

Kuvassa Kardashian esittelee myös huikean pitkiä hiustenpidennyksiään, jotka on viime aikoina nähty myös Kylie Jennerillä, Kim Kardashianilla ja Kourtney Kardashianillakin. ”Aina rakkaudella”, 36-vuotias Khloe Kardashian kommentoi kuvaansa, joka sai nopeasti paljon ylistäviä kommentteja ja tykkäyksiä osakseen.