Kim Kardashian nukahti kampaajalla – hulvaton kuva ikuistettiin salaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chris Appleton on kampaaja, joka on niittänyt jo vuosien ajan suosiota etenkin julkkiskaunottarien hiusten stailaajana. Mies työskentelee hyvin tiiviisti muun muassa Kim Kardashianin kanssa ja laittaa naisen hiuksia viikottain.

Kim Kardashian on kiireinen neljän lapsen äiti ja bisnesnainen, jonka arki voi olla melko hektistä ja uuvuttavaa. Kardashian on kertonut voivansa nukahtaa lähes mihin tahansa pienille nokosille. Nyt tähti onkin todistanut oman väitteensä todeksi ottaessaan pienet päiväunet ollessaan kampaajansa käsittelyssä.

Kim Kardashian oli nukahtanut Chris Appletonin tuoliin kesken hiusten kihartamisen. Suu auki nukkuva megatähti oli ollut Appletonin mielestä niin huvittava näky, että hän oli päättänyt napata tilanteesta kuvan ja jakaa sen omalla Instagram-kanavallaan. ”Minä vihaan sinua! LOL! Sinun seurasi on uuvuttavaa”, Kim Kardashian kommentoi kuvaa, joka ilmeisesti onnistui yllättämään naisen.