Sensaatiolehti julkaisi Meghan Marklen isän kirjeen – tuomittiin nyt jättikorvauksiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sussexin herttuatar Meghan Markle on joutunut taistelemaan oikeudessa Thomas-isälleen lähettämänsä kirjeen vuoksi. Mies myi luottamuksellisen kirjeen Mail on Sunday -lehdelle vuonna 2019.

Kirje lähetettiin Meghan Marklen isälle muutama kuukausi häidn jälkeen. Prinssi Harryn kanssa avioitunut Meghan Markle muun muassa toivoi, että isä ei levittäisi tyttärestään valheita. Mail on Sunday -lehti julkaisi uutisia kirjeeseen liittyen.

Nyt lehden brittiläinen kustantamo Associated Newspaper on tuomittu maksamaan Meghan Marklelle yli 500.000 euron suuruiset korvaukset. Toisin sanoen Meghan Markle voitti oikeusjutun. Uutistoimisto AFP:n mukaan vaikean oikeusprosessin voittaminen oli tärkeä etappi Sussexin herttuaparin elämässä. Yhdysvaltojen Kaliforniassa nykyisin asuvat Meghan Markle ja Prinssi Harry odottavat toista lastaan. Hellä on pian kaksi vuotta täyttävä Archie-poika.