Sugababes-yhtyeen paluu on peruttu – studiotyöskentely ei onnistunut korona-aikana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sugababes on vuonna 1998 perustettu tyttöbändi. Poptrio julkaisi menestyksekkään uransa aikana viisitoista singleä ja kolme albumia, joista jokainen on päässyt Britannian top5-listalle. Tyttöbändi kaavaili pitkään tekevänsä paluun, mutta koronaviruksen aiheuttamat rajoitustoimet muuttivat suunnitelmat.

Yli kahdeksan miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt Sugababes oli Daily Mail -sivuston mukaan haaveillut tekevänsä paluun juhlistaakseen 20-vuotista taivaltaan tyttöbändin perustamisen jälkeen. Tähdet eivät kuitenkaan ole päässeet halutun aikataulun puitteissa tekemään lisää musiikkia, koska koronaviruksen vuoksi asetetut rajoitukset ovat tehneet studiotyöskentelystä mahdotonta.

Tyttöbändin alkuperäiset jäsenet, 36-vuotias Keisha Buchanan, 35-vuotias Mutya Buena ja 36-vuotias Siobhan Donaghy olivat tehneet suuria suunnitelmia vuoden 2020 varalle. Viime vuonna tuli kuluneeksi 20 vuotta siitä kun Sugababes julkaisi debyyttialbuminsa One Touch. Vuosipäivää ei kuitenkaan päästy juhlistamaan uuden musiikin merkeissä, mikä on harmittanut yhtyeen jäseniä.