Tekashi 6ix9ine jätti turvamiehet ilman palkkaa – haastoivat artistin oikeuteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Tekashi 6ix9ine on myönsi tannoin syyllisyytensä yhdeksään rikokseen, joiden tuomioiden yhteismäärä oli 47 vuotta. Mies kuitenkin auttoi viranomaisia merkittävästi pahamaineisten rikollisten kiinnisaamiseksi, ja hänen tuomionsa lyheni kahteen vuoteen.

Kaikki tietävät, kuinka vasikoille käy. Tekashi 6ix9ine on nyt saanut itselleen turvamieheksi entisiä sotilaita, koska vanhat henkivartijat eivät enää suostuneet töihin. Aiemmin kerrottiin, että sopimusesta kieltäytyminen liittyi heidän turvallisuuteensa. Nyt on selvinnyt, että kyse on ollut rahasta.

Tekashi 6ix9ine joutui näet palkkaamaan itselleen järeitä henkivartijoita. Miehen palkkalistoilla oli ennen Metropolitan Patrol -niminen turvallisuusalan firma, jonka kanssa solmittiin sopimus marraskuussa 2018. Tämä oli sen jälkeen, kun Tekashi, eli Daniel Hernandez, kidnapattiin ja pahoinpideltiin.

Henkivartijoiden lisäksi räppärin turvana oli panssaroidut ajoneuvot. Diili kesti yhdeksän päivää. Sopimuksen hinnaksi sovittiin 75.000 dollaria. Hän ei ole maksanut laskua, joten asia on mennyt nyt tuomioistuimen käsiteltäväksi ja kokonaissaatavien summa on 88.180 dollaria, Page Six uutisoi.